Földmunkagépezés

Földmunkagépezés, földelszállítás, pincetömb kiemelés, alapásás, tereprendezés, medenceásás, földtükör kiemelés, árokásás és rézsűszedés, kerítés oszlop ásás, bontás, fakivágás/tuskózás/gyökértelenítés.

Kertépítés kertgondozás kertrendezés parképítés Balaton Veszprém fakivágás gépi földmunka földmunkagépezés
Földmunkagépezés Veszprém, Székesfehérvár és a Balaton környékén.

Földmunkagépezés Balaton, földmunkagép Balaton, tereprendezés

földmunkagépezés nagyon szorosan kapcsolódik az építkezéshez. Hisz a földmunka az építkezés kezdetekor már elkezdődik a tereprendezéssel, amely nagyon szorosan kapcsolódik a földmunkához. Sokakban felvetődik a kérdés, hogy ilyenkor érdemes-e nekiállni a földmunkának!? Melyik lehet a legjobb megoldás? Hívjuk a családtagokat, ásóval, kapával és gereblyével? Vagy esetleg rendeljünk egy földmunkagépet, aki jóval kevesebb idő alatt megcsinálja a tereprendezést?

Azonban ha szorosak a határidők vagy nincsen sem időnk, sem energiánk arra, hogy a földmunkát kézzel elvégezzük, addigra mire az építőanyagok megérkeznek, akkor kell a földmunkagépek segítségét igénybe venni.

Földelszállítás

Amennyiben földelszállításra van szüksége, kisméretű Bobcat munkagépeinkkel hatékonyan tudunk akár a legszűkebb helyen is rakodni, illetve tehegépjárművel elszállítani a kitermelt földet. – Földmunka Balaton

Pincetömb kiemelés

Akár teljes pincetömb kiemelést is megrendelhet tőlünk. Széles skálájú munkagépparkunkkal az Ön által megadott méretekre végezzük el gyorsan és pontosan a szükséges pincetömb kiemelését.

Alapásás

Az építkezések egyik legfontosabb munkafázisa az alapásás. Az általunk kitermelt föld elszállítását is megrendelheti tőlünk.

Tereprendezés

Munkagépeinkkel kis családi házaktól, nagy méretű telkek tereprendezéséig gyorsan és pontosan elvégeztetheti nálunk!

Medenceásás

Kerti tó, medence vagy vízgyűjtő ásását könnyen, gyorsan elvégezzük. Nincs szükség nagy előkészületre, mert kisméretű munkagépeinkkel szűk helyen is el tudjuk végezni az ásást.

Földtükör kiemelés

Tehergépjárművel lehetőség van a földtükör kiemelés során kitermelt földmennyiség elszállíttatására is.

Árokásás és Rézsűszedés

Vállaljuk árkok szedését, meder kotrását/takarítását vagy rézsűk kialakítását.

Kerítés oszlop ásás

Nagy területek elkerítéséhez kerítés oszlop fúrása.

Bontás

Épületek bontását is vállaljuk, több éves tapasztalat.

Fakivágás/Tuskózás/Gyökértelenítés

Akkor érdemes a tereprendezés gondolatát felvetni, ha gazos, gyomos, bozótos, bokros, tuskós, elhanyagolt területét rendbe szeretné hozatni.

Tekintsen meg néhányat földmunkavégzéssel kapcsolatos munkáink közül

x

Kérjen ajánlatot!

    Adatkezelési tájékoztatóját.